Muzica

#pana vine vineri #videoclip Nicole Cherry #nicole cherry #videoclip

Urmareste acum noul videoclip lansat de Nicole Cherry

Tanara cantareata Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip, pentru single-ul “Pana vine vineri”, o piesa cu un mesaj puternic, in care se vor regasi elevii, studentii, angajatii si toti cei care asteapta sfarsitul saptamanii, pentru cateva zile de relaxare si distractie!

In noul clip Nicole apare alaturi de dansatorii sai, atat imbracata office, la costum, executand miscari sincronizate perfect, cat si purtand haine colorate, pregatita pentru distractie si avand o coregrafie plina de energie.

“Multumesc celor de la Hahaha Production si MediaPro Music pentru toata implicarea, in realizarea acestui nou videoclip. Piesa ‘Pana vine vineri’ are un aer fresh, de vara, la care am lucrat intens. A fost o experienta noua pentru mine, deoarece am vrut sa aduc un sound diferit de ceea ce am lansat pana acum, o piesa de impact, cu influente puternice. Am dorit ca acest nou single sa vina ca o schimbare pe piata muzicala, mai ales ca productia, pe versuri in limba romana, te duce cu gandul la un hit ce poate cuceri intreg globul, nu doar Romania! Sper, din tot sufletul, sa va bucurati, din plin, de noua mea piesa!”, a declarat Nicole Cherry.

Urmareste aici noul videoclip Nicole Cherry – “Pana vine vineri”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea