Muzica

#vama #album nou #lansare album #album nou vama #album vama

Un album Vama: titlu si detalii despre lansare

Formatia Vama va lansa pe 28 un nou album printr-un concert la Sala Palatului. Noul material discografic se numeste "2012" si reuneste 14 cantece despre iubire, libertate, speranta, vise , schimbare.

"Pentru noi acest album inseamna foarte mult. Mai mult dacat un material musical, este o optiune. Aceea de a face muzica in care credem. Nu e usor in vremurile noastre, dar este extrem de important sa fii multumit si impacat cu ceea ce creezi. Asa ca, putem spune cu mana pe inima ca asta este muzica pe care stim si vrem s-o facem. Fara compromisuri . Si cu multa speranta", a declarat Tudor Chirila, solistul de la Vama.

"A fost o munca de trei ani de zile. Sunt cantece la care am lucrat si cate doua luni. Trei ani in care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relatiile muzicale s-au intarit si noi am evoluat. Roadele ar trebui sa le culegem acum, la lansarea acestui material catre public", a adaugat Chirila.

Biletele la concert au fost puse deja in vanzare si se gasesc online pe eventim.ro, bilete.ro, biletoo.ro, myticket.ro, vreaubilet .ro, la casa de bilete Sala Palatului, in librariile Carturesti, Humanitas, Diverta, Adevarul, Mihai Eminescu, in magazinele Domo , Germanos, Orange, Vodafone, Muzica, la oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea