Muzica

#vama #tudor chirila # concert tudor chirila

Tudor Chrila revina pe scena

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, revine pe scena, dupa doua saptamani de pauza vocala si tratament zilnic.

Pe 14 iulie Tudor Chirila a fost diagnosticat cu noduli pe corzile vocale. Medicii i-au interzis categoric sa cante, iar Vama a anulat toate concertele din acea perioada. Perioada de recuperare s-a incheiat, iar formatia va relua seria concertelor programate pentru aceasta vara. Primul concert are loc pe 28 iulie la Brasov, in cadrul turneului Ursus Evolution.

"Sunt foarte fericit ca ma pot intoarce pe scena si as vrea sa multumesc medicului Dana Safta si echipei de la Spitalul Elias, cat si terapeutului de voce, doamna Gabriela Dutescu. Fara ajutorul lor n-as fi putut fi prezent sambata pe scena la Brasov", a declarat Tudor Chirila.

"Sunt momente in care invatam (pentru a cata oara) ce importanta e sanatatea pentru o viata fericita. Ne trebuie atat de putin, dar realizam asta atat de rar intr-o lume care ne propune sa fim mereu pe fuga si sa concuram pentru ceva. Au fost doua saptamani de tacere in care m-am gandit la conditia omului sanatos si la conditia celor care uita adesea ca fericirea si linistea vin de la ceea ce ai. Suntem insa fabricati sa alergam...", a mai spus Chirila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea