Muzica

#smokie #scorpions #cluj arena #concert scorpions #concert smokie

Trupele Scorpions si Smokie inaugureaza Cluj Arena

Legendarele trupe Scorpions si Smokie vor sustine doua concerte in Ardeal, marcand astfel inaugurarea noului stadion Cluj Arena .


Trupa germana Scorpions va concerta pe data de 8 octombrie 2011, pretul unui bilet fiind de minim 50 de lei, a anuntat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise .

Concertul Scorpions este anuntat si pe site-ul oficial al trupei, spectacolul facand parte din turneul mondial de adio `Get Your Sting and Blackout World Tour`, informeaza Mediafax.

Grupul Smokie va urca pe scena amplasata pe Cluj Arena pe data de 9 octombrie 2011, iar pretul biletului va pleca de la 30 de lei.

Costurile aducerii rockerilor de la Scorpions nu vor fi suportate de autoritatile clujene, ci de firma Fun Time, care a adus Metallica la Bucuresti.

In primavara, oficialitatile locale anuntau ca sunt in tratative cu managementul trupelor U2 si Guns N' Roses pentru concertul de inaugurare a stadionului Cluj Arena.

Sursa foto: starpulse.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea