Muzica

#vama #trupa vama # concert vama #formatie vama

Trupa Vama isi cauta formatie pentru deschiderea concertului din 28 mai

Trupa Vama isi cauta o formatie care sa cante in deschiderea concertului din 28 mai, care va avea loc la Sala Palatului, cu prilejul lansarii albumului "2012".

Vama va oferi sansa unei formatii de rock tinere, cu minim trei piese in repertoriu , sa sustina un mini concert in fata a peste 4.000 de spectatori.

Intre 18 aprilie si 3 mai, cei care doresc sa participe la acest concurs au posibilitatea de a completa un formular, dupa care vor trece in etapa urmatoare.

Astfel, intre 3 si 10 mai, fanii Vama vor vota formatia pe care o vor in deschiderea de la Sala Palatului, iar primele patru clasate vor avea o auditie in fata lui Tudor Chirila. In urma votului final, oferit de trupa Vama se va alege castigatorul concursului.

"Le oferim scena pe care Vama va lansa noul sau album, "2012". Si le oferim si un public bun care ii va asculta. Nu ramane decat sa alegem aceasta trupa din cele care se vor inscrie", a declarat Tudor Chirila, solistul si liderul Vama.

foto : 4ea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea