Muzica

#grimus #concerte #roxette #concert grimus

Trupa romaneasca Grimus va deschide concertul Roxette de la Cluj

Concertul pe care trupa suedeza Roxette il va sustine pe 19 iulie, pe stadionul Cluj Arena, va fi deschis de trupa romaneasca Grimus.

Confirmarea trupei Grimus in deschiderea show-ului Roxette aduce cu sine o noua veste buna pentru cei care nu vor sa rateze primul concert al trupei sustinut in Ardeal.

Astfel ca incepand de vineri, 29 iunie, fanii trupei vor avea la dispozitie noi centre de unde isi vor putea achizitiona biletul pentru concert. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate in incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adauga si reteaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalau, Turda si Sighisoara. Pe langa acestea, raman disponibile si casele de bilete din reteaua magazinelor Diverta, plus site-ul myticket.ro pentru comenzile online.

Concertul Roxette este inclus in turneul The Neverending Tour si promoveaza albumul "Travelling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places", lansat in luna martie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea