Muzica

#R.E.M. #trupa r.e.m. #everybody hurts

Trupa R.E.M. s-a destramat

Dupa 31 de ani de activitate, trupa americana R.E.M. s-a destramat. Anuntul a fost facut in mod oficial de membrii grupului.



Totusi, pentru ca fanii legendarei trupe sa primeasca mai usor vestea, Michael Stipe a promis ca in noiembrie va fi lansat un album "Greatest Hits", pe care vor fi incluse cele mai cunoscute melodii R.E.M.

Stipe a evitat sa spuna motivul destramarii trupei, insa a precizat ca cei 31 de ani au fost extraordinari, incununati cu numeroase succese, si ca decizia a fost teribil de grea.

Formula originala R.E.M. ii cuprindea pe Michael Stipe, Peter Buck, Mike Mills si Bill Berry. Acesta din urma a suferit un anevrism cerebral in 1995, iar doi ani mai tarziu a parasit trupa. La acea vreme, Stipe spunea ca grupul nu mai are un viitor.

Cu perseverenta, R.E.M. a rezistat inca 12 ani, timp in care au fost lansate sapte albume. Cel mai recent disc - " Collapse Into Now " - a iesit pe piata in luna martie.

Grupul R.E.M., a fost infiintat in 1979, in statul american Georgia. Primul single a fost "Radio Free Europe", in 1981. Printre cele mai cunoscute piese R.E.M. se numara "Losing My Religion" si " Everybody Hurts ".



R.E.M. - Everybody Hurts



Sursa foto: Aceshowbiz.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea