Muzica

#maroon 5 #videoclip nou #one more night #videoclip maroon 5 #videoclip nou maroon 5

Trupa Maroon 5 a lansat videoclipul piesei "One More Night" (Video)

Trupa americana de pop-rock Maroon 5 a lansat noul videoclip "One More Night", in care liderul Adam Levine inerpreteaza rolul unui boxer, a carui viata se imparte intre obligatiile familiale si indatoririle de sportiv.

Videoclipul piesei este regizat de Peter Berg si evidentiaza lupta dintre minte, inima si corp, oferind un exemplu de viata des intalnit.

Piesa "One More Night" reprezinta cel de-al doilea extras de pe albumul "Overexposed", a carui lansare a avut loc la sfarsitul lunii iunie.



Primul extras, "Payphone" a debutat pe locul 3 in Billboard Hot 100, cu aproape 500.000 de copii vandute.

Albumul "Overexposed" reprezinta cel de-al patrulea material al celor de la Maroon 5, dupa "Songs About Jane" (2002) "It Won't Be Soon Before Long" (2007) si "Hands All Over" (2010) si a fost lansat oficial pe 26 iunie 2012.

"Overexposed" contine 10 piese compuse si de alti autori in afara de membrii trupei, iar piesa "The Man Who Never Lied" a fost scrisa in colaborare cu Marius Moga.

Foto: onlinesheetmusic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea