Muzica

#eurovision #mandinga #selectia nationala eurovision #eurovision 2012 #castigatori eurovision

Trupa Mandinga, marea castigatoare a selectiei nationale a Eurovisionului

Trupa Mandinga va reprezenta Romania la Eurovision, la Baku, in luna mai. Piesa "Zaleilah", compusa de Costi Ionita a fost declarata castigatoare la selectia nationala, de sambata seara, la TVR.

Piesa reprezentativa pentru competitia Eurovision a fost aleasa pe baza notelor primite de la juriu (50%) si prin televoting (50%).

Trupa Mandinga va participa in prima semifinala Eurovision, pe data de 22 mai la Baku, Azerbaidjan, urmand ca finala sa se desfasoare pe 26 mai.

Solista Mandinga, Elena Ionescu a declarat ca reprezentarea Romaniei la Eurovision inseamna o mare responsabilitate , dar si un lucru pe care membrii formatiei si-l doreau foarte mult.

Juriul selectiei nationale a fost format din compozitorii George Natsis (presedinte), Mihai Ogasanu, Cornel Ilie, Eduard Carcota , Dan Teodoresc, cantareata Luminita Anghel , impresarul Liliana Levintza, criticul muzical Dana Dorian si DJ-ul de radio George Zafiu.

Foto: emaramures.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea