Muzica

#Foo Fighters #trupa foo fighters #despartire foo fighters

Trupa Foo Fighters a anuntat ca isi intrerupe momentan activitatea

Trupa americana Foo Fighters a anuntat ca va face o pauza in cariera si va lipi de pe scena muzicala pentru o perioada nedeterminata.

Dave Grohl, solistul Foo Fighters si-a anuntat fanii ca trupa va lua o pauza chiar in timpul unui concert sustinut weekend-ul trecut la Global Citizen Festival din celebrul Central Park din New York.

"Fara sa facem mare caz din asta, va spun ca nu mai avem programate alte concerte dupa asta. Asta e, s-a terminat. Sincer, nu stiu cand vom sustine din nou un alt concert. Insa aici este locul perfect in care putem sa-l sustinem pe actualul", a declarat Grohl.

Foo Fighters s-a infiintat la sfarsitul anului 1994, din initiativa bateristului de la Scream si Nirvana, Dave Grohl, de data aceasta reprofilat pe chitara si voce. Grohl i-a adus in trupa pe Pat Smear si pe Nate Mendel. Ultimii doi au cantat anterior in trupa Sunny Day Real Estate, din Seattle.

Foto: fanoegerm.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea