Muzica

#ada milea #perfect #trupa byron #Granita-n ranita #videoclip Granita-n ranita

Trupa byron lanseaza videoclipul 'Granita-n ranita'

Trupa Byron lanseaza noul videoclip ' Granita -n ranita' miercuri, 26 octombrie, in cadrul unui concert ce va avea loc la Silver Church din Bucuresti.



Singleul a fost compus de Ada Milea si este inclus pe cel mai recent album byron, intitulat 'Perfect'. Albumul contine 16 piese foarte cunoscute din muzica romaneasca , reorchestrate si adaptate.

La inregistrarile discului au participat - in afara de membrii grupului byron - mai multi invitati speciali: Nicu Alifantis, Alexandru Andries , Virgil Iantu, Cristian Soleanu (saxofon), Raul Kusak (clape), Alex Gorneannu (violoncel) si Cyfer la chitara.

Videoclipul 'Granita-n ranita' a fost filmat pe parcursul a cinci zile in New York, in regia italianului Mattia Molini.

In rolurile principale vor aparea actorii Caroline Gombe si Tommaso Matelli. Pana la aparitia videoclipului 'Granita-n ranita', puteti (re)asculta piesa.

In alta ordine de idei, trupa byron a dat startul concursului anual 'Rock Your High School'. Competitia este destinata trupelor alcatuite din liceeni si a ajuns anul acesta la cea de-a treia editie.

byron - Granita-n ranita



Sursa foto: infomusic.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea