Muzica

#concert #lady gaga #concert lady gaga #lady gaga bucuresti

Tot ce trebuie sa stii despre concertul lui Lady Gaga in Romania

Pregatirile pentru show-ul lui Lady Gaga la Bucuresti au intrat pe ultima suta de metri. Ti-am pregatit o lista cu lucruri extrem de importante pe care trebuie sa le ai in vedere in cazul in care vrei sa mergi la concertul artistei americane.


Acces


Initial programat pentru National Arena, concertul lui Lady Gaga a fost mutat in Piata Constitutiei, pe data de 16 august.

Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Pentru accesul in Monster Pit, cei mai infocati fanii ai divei sunt asteptati la intrarea dinspre Regina Maria (Calea 13 Septembrie) incepand cu ora 8:00. Alegerea norocosilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de catre reprezentantii artistei.

Cea care va deschide seria concertelor este Lady Starlight, care va urca pe scena in jurul orei 18:30, urmand ca trupa The Darkness sa concerteze o ora mai tarziu. Lady Gaga isi va incepe show-ul cu putin inainte de lasarea intunericului, promitandu-le fanilor un spectacol cu adevarat grandios, intreaga scena fiind construita sub forma unui castel gotic cu foarte multe turnuri.


Cu ce NU avem voie la concertul lui Gaga


In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.


Bilete


Cei care si-au achizitionat bilete la concertul lui Lady Gaga, o pot face in continuare atat online, de pe myicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si de la punctul de vanzare din Baneasa Shopping Center (langa Food Court). Ele vor putea fi cumparate si in seara evenimentului la casele amenajate la cele doua intrari.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea