Muzica

#hi q #top melodii #top melodii hi-q #melodii hi-q

Top 8 melodii Hi-Q

Hi-Q este cel mai bun exemplu de longevitate in muzica dance romaneasca. Au trecut de mai bine de 16 ani de la infiintarea trupei, ani in care in industria muzicala muzicala s-au perindat zeci de trupe, unele foarte bune, altele mai putin bune.

A.S.I.A, Candy, 3rei Sud Est, N&D nu au trecut proba timpului, in schimb au reusit cei de la Hi-Q.

Iti prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre piesele cu care Hi-Q a reusit sa cucereasca topurile si mii de fani.

8. Totul va fi bine

A trecut parca o vesnicie de cand doi baieti (Florin Grozea si Valentin Sturzu) si o fata (Dana Nalbaru) isi faceau aparitia pe Atomic TV cu piesa "Totul va fi bine". Melodia a fost lansata in 2000, la patru ani de infiintarea grupului.

7. Lose You

"Lose You" este prima compozitie Hi-Q in limba engleza. Melodia a fost lansata in 2009, in perioada in care posturile de radio au inceput sa promoveze piesele cantate in engleza de artistii autohtoni.

6. Da muzica mai tare

Blonda din videoclip este Oana Bercaru, un manechin aflat in 2011 la inceput de drum. Aceeasi Oana Bercaru avea sa pozeze doi ani mai tarziu pentru celebra revista Playboy.

5. Razna

"Razna" da titlul albumului lansat de Hi-Q in anul 2006. Ca un amanunt interesant, casa din videoclip a fost distrusa "pe bune", tinandu-se astfel cont de indicatiile regizorului.

4. Dor de tine, dor de noi

Balada "Dor de tine, dor de noi" este imnul soldatilor romani detasati pe frontul din Afganistan. Clipul piesei fost recompensat in 2003, la Gala Premiilor Atomic, cu trofeul "Cel mai bun videoclip".

3. Un minut

In 2001 "Un minut" a fost cea mai difuzata melodie a anului in Romania. Totodata, este prima piesa Hi-Q care ajunge pe primul in topuri.


2. Buna dimineata

O alta piesa Hi-Q care s-a cocotat pe primul loc in clasamente a fost "Buna dimineata". In 2007, melodia a ajuns number one simultan cu cele doua versiuni (pop, respectiv bossa nova).

1. Gasca mea

Videoclipul hit-ului "Gasca mea" urmareste structura unui film clasic american: jaf intr-o banca, bani cheltuiti in casino si, inevitabil, inchisoarea. Piesa este cel de-al treilea single care a promovat albumul "O mare de dragoste".



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea