Muzica

#abba #notorious big #pink floyd #dire straits #acdc # Steve Miller Band

Top 7 melodii despre bani

Traim intr-o societate in care nimic nu este gratis. Vrei curent electric? Trebuie sa scoti din buzunar bani. Vrei mancare? Te costa alti bani. Vrei internet sau televiziune prin cablu? Ai ghicit: ai parte de ele tot in schimbul banilor.



Si pentru ca tot ne invartim in jurul banilor, iti propun sapte melodii interesante care fac referire la ei.


Meja - All 'Bout the Money

Meja canta de aproape doua decenii si totusi numele ei nu spune mare . Cu siguranta insa vei recunoaste refrenul piesei sale, " All 'Bout the Money", singura care a "prins" in Romania.




Pink Floyd- Money

"Money" figureaza pe aclamatul album "The Dark Side of the Moon", pe care Pink Floyd l-a lansat in 1973. Zornaitul banilor din "Money" a fost utilizat ani la rand de Radio Romania Actualitati ca fundal sonor pentru rubrica dedicata cursului valutar.




feat. – Mo’ Money, Mo’ Problems

Mare dreptate are Notorious BIG . Cu cat ai mai multi bani, cu atat apar din ce in ce mai multe probleme.




Steve Miller Band - Take The Money And Run

Piesa a fost inprimata de Steve Miller Band in 1976, cu sase ani inainte de aparitia mult mai cunoscutei "Abracadabra". Daca vei asculta cu atentie melodia, vei descoperi cat de mult seamana cu "Sweet Home Alabama", marele hit al trupei Lynyrd Skynyrd.




AC/DC – Money Talks

"Money Talks" figureaza pe "The Razors Edge", acelasi album pe care se regaseste celebrul "Thunderstruck". Cu "Money Talks" AC/DC a ajuns in 1990 pana pe locul 3 in topul Mainstream Rock Tracks din SUA.




Abba - Money, Money, Money

"Money, Money, Money", botezata initial "Gypsy Girl", a fost compusa de Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus, jumatatea masculina a trupei Abba. Melodia a ajuns number one in cateva tari europene. Nu insa si in Marea Britanie, tara despre care se stie ca este prea "primitoare" atunci cand vine vorba de productiile muzicala din afara granitelor sale.




-

" Money for Nothing " este primul videoclip difuzat de postul MTV Europe (1 iulie 1987). Piesa le-a adus celor de la Dire Straits un trofeu Grammy la categoria "Best Rock Performance by a Duo or Group with a Vocal".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea