Muzica

# s&m #videoclipuri #disturbia #umbrella #rude boy #videoclipuri rihanna #shut up and drive

Top 5 videoclipuri ale Rihannei care au facut istorie

In doar cativa ani de la debut, Rihanna s-a transformat dintr-o adolescenta obisnuita intr-un superstar la nivel mondial. Este unul dintre artistii care castiga o adevarata avere doar dintr-un singur concert, mai ales datorita pieselor sale care au succes oricare ar fi fost data lansarii.

Iata care sunt cele mai apreciate piese ale Rihannei.


Umbrella (2007)

Umbrella este hitul numarul 1 al Rihannei si este, fara indoiala, melodia deceniului. Initial, piesa a fost scrisa pentru Britney Spears, astfel incat artista sa revina din nou in lumina reflectoarelor cu un hit peste asteptari. Din pacate pentru Britney, casa de discuri cu care colabora atunci a respins piesa sub motivul ca artista are deja suficiente piese pe albumul sau de la vremea respectiva.


We Found Love (2011)

Rihanna a intrat in studio alaturi de Calvin Harris, unul dintre cei mai mari producatori de hituri dance, iar rezultatul a fost unul pe masura reputatiei celor doi. Piesa We Found Love a avut un impact puternic si a ajuns pe prima pozitie in topurile muzicale la foarte scurt timp dupa lansare.


Disturbia (2008)

Disturbia a fost cel de-al treilea single extras de pe albumul "Good Girl Gone Bad". Piesa a fost compusa de Chris Brown si echipa acestuia pentru albumul artistului, insa tot el a decis ca melodia s-ar potrivi mult mai bine vocii si personalitatii Rihannei. Disturbia a fost numarul 1 in Billboard Hot 100 timp de doua saptamani in vara lui 2008.


Only Girl in The World (2010)

Piesa Only Girl in The World a fost compusa de Stargate, cel cu care Rihanna a colaborat si la piesele "Please Don't Stop the Music" si "Hate That I Love You".

Melodia a fost extrasa de pe albumul "Loud", iar in ziua lansarii reprezentantii Rihannei au declarat ca aceasta isi doreste ca piesa sa ajunga numarul 1 in toate tarile, lucru care s-a si intamplat la scurt timp de la lansare.


S.O.S. (2006)

Despre S.O.S. se spune ca a imprumutat anumite elemente din super-hitul "Tainted love" - Soft Cells (1981). In ciuda acestui aspect, S.O.S. a devenit rapid un super-hit.


Don't Stop the Music (2007)

Don't Stop the Music este o alta piesa produs de Stargate si ajunsa rapid hit pe prima pozitie a topurilor din 2007. Piesa este cel de-al patrulea single extras de pe albumul Good Girl Gone Bad.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea