Muzica

#melodii de vara #top melodii #top melodii de vara

Top 5 melodii de vara

Petrecerile din sezonul fierbinte nu ar fi la fel fara muzica specifica, creata parca pe ritmuri de vara! De-a lungul timpului, o multime de piese una si una au facut istorie pe durata lunilor de vara - iata cinci dintre ele!

1. Katy Perry feat. Snopp Dogg - California Gurls (2010)

O melodie recenta, "California Gurls" a artistei americane Katy Perry a spart topurile din vara 2010. Ritmul ei dansant, dar si videoclipul delicios, au cucerit oameni din lumea intreaga. Nu este de mirare, asadar, ca melodia a fost hitul absolut al verii 2010!

2. John Travolta si Olivia Newton-John - Summer Nights (1978)

In urma cu mai bine de trei decenii, piesa "Summer Nights", de pe coloana sonora a filmului-cult "Grease", facea ravagii! Indragita si astazi de generatiile mai tinere, melodia binedispune si aminteste de ritmurile disco ale anilor '70. La vremea respectiva, "Summer Nights" a ajuns in top 5 in topul american Billboard.

3. Mungo Jerry - In The Summertime (1970)

Inevitabil, piesa formatiei Mungo Jerry te duce cu gandul la plaje insorite cu ape cristaline din celalalt colt al lumii. O melodie relaxanta de vara, "In The Summertime" a fost singura piesa a trupei britanice Mungo Jerry care a devenit un hit in SUA. Ani mai tarziu, cand Shaggy a creat propria versiune a piesei, remake-ul "In The Summertime" a reusit sa atinga treapta a treia in topul Billboard Hot 100.

4. Bryan Adams - Summer of '69 (1985)

Fara a avea vreo legatura cu evenimente reale din viata artistului, piesa "Summer of '69" a lui Bryan Adams a devenit rapid un super hit de vara. In topul american Billboard, melodia a urcat pana pe locul 5 datorita ritmului sau alert, dar si versurilor cu tenta nostalgica, ce faceau referire la "the best days of my life".

5. Justin Timberlake - Summer Love (2007)

Unul dintre numeroasele hituri semnate de prolificul Justin Timberlake, "Summer Love" a cucerit topurile in vara anului 2007. O piesa numai buna de dans, "Summer Love" a atins pozitia a sasea in topurile de specialitate din SUA.



Foto: telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea