Muzica

#iggy pop #keith richards #mick jagger #marylin manson #susan boyle

Top 5 cele mai urate celebritati

Frumusetea fizica este un atu pe care cele mai multe vedete din industria muzicala si nu numai mizeaza si pe care incearca sa il pastreze cat mai mult timp. Insa, in urma trecerii timpului ori a unor operatii estetice , frumusetea lor se transforma intocmai in opusul ei. Iata, asadar, cateva dintre cele mai urate celebritati din muzica!



1 Iggy Pop


Cantaretul american, autor al unor hituri precum "Lust for Life" sau "The Passenger", nu este intocmai o prezenta atragatoare. Desi aspectul sau fizic actual este determinat si de inaintarea in varsta, artistul nu a fost niciodata un cantaret apreciat pentru frumusetea sa exterioara. Cu toate acestea, succesul sau nu poate fi contestat.


 


2 susan boyle


Cantareata britanica Susan Boyle a uimit o lumea intreaga cu vocea sa incredibila in urma cu doi ani, in cadrul emisiunii "Britain's Got Talent". Chiar daca aspectul sau fizic nu o ajuta sa se incadreze in tiparele showibizului, nu poate fi ignorat nici talentul, nici vocea sa superba.



3 Marylin Manson


Un barbat, de altfel, cu o infatisare normala, rockerul Marylin Manson intra adesea in topurile celor mai urate celebritati din cauza machiajului pentru care opteaza. Unul dintre cele mai infricosatoare elemente specifice stilului lui Marylin Manson si care contribuie la look-ul sau dezagreabil este, cu siguranta, lentila de contact albastru deschis pe care o foloseste.




4 Mick Jagger


Solistul legendarei trupei The Rolling Stones a fost, candva, un barbat destul de atragator. Insa, daca in tinerete, era cel putin simpatic, acum aspectul sau fizic nu il mai ajuta deloc. Ii raman, cu toate acestea, talentul si carisma pe care nimeni nu poate sa i le conteste.



5 Keith Richards


O alta legenda a muzicii, ce nu exceleaza la capitolul frumusete fizica, este Keith Richards, de asemenea membru al trupei The Rolling Stones. Recunoscut, insa, drept unul dintre cei mai buni chitaristi din toate timpurile, Keith Richards nici nu are nevoie sa impresioneze prin altceva decat prin muzica sa. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca look-ul sau actual se datoreaza si abuzului indelungat de substante ilegale.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea