Muzica

#guns n' roses #madonna #rain #piese despre ploaie #november rain #ploaie in luna lui marte

Top 5 cele mai frumoase piese despre ploaie

Toamna este sezonul ploilor, o perioada perfecta pentru iubitorii de muzica melancolica. Melodiile cu parfum de toamna, insa, nu trebuie sa induca neaparat o stare de tristete. Descopera, in continuare, cateva dintre cele mai frumoase piese despre ploaie !



1 B.J. Thomas - Raindrops Keep Falling On My Head


Piesa artistului american B.J. Thomas este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru o zi mohorata de toamna. Cu versuri vesele si un ritm voios, "Raidrops Keep Falling On My Head" binedispune de la prima ascultare. Nici nu este de mirare, dat fiind faptul ca piesa a castigat un premiu Oscar pentru Cel Mai Bun Cantec Original (in filmul "Butch Cassidy si Sundance Kid").

Mai recent, un fragment din piesa de succes a lui B.J. Thomas a putut fi ascultata si pe coloana sonora a filmului "Spiderman 2".



2 Guns'n'Roses - November Rain


O piesa ce nu se demodeaza niciodata, "November Rain" este unul dintre hiturile trupei Guns'n'Roses, devenit un clasic in istoria muzicala. O piesa lunga (8:57), cu un sound aparte, specific trupei Guns'n'Roses, "November Rain" este o alegere perfecta pentru un playlist melancolic de toamna.



3 ploaie in luna lui marte


In interpretarea Paulei Seling sau a lui Nicu Alifantis, "Ploaie in luna lui marte" emotioneaza pana la lacrimi. Versurile poetului Nichita Stanescu beneficiaza de un fond muzical delicat, care nu face decat sa le evidentieze si mai mult frumusetea.



4 somewhere Over The Rainbow


O alta piesa care a beneficiat de multiple interpretari, "Somewhere Over The Rainbow" a devenit o piesa clasica, impresionand generatii la rand. Cea mai noua si mai promovata versiune ii apartine lui Israel Kamakawiwo'ole, insa cea mai cunoscuta ramane varianta din "Vrajitorul din Oz", in interpretarea lui Judy Garland.



5 Madonna - Rain


Un artist versatil, Madonna a reusit sa se reinventeze in permanenta. De la piese indraznete ca "Like a Virgin" la suava "Rain", Madonna a adunat hit dupa hit. Pentru aceia care o prefera pe artista americana in varianta slow, "Rain" este una dintre alegerile ideale.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea