Muzica

#videoclipuri #lily allen #videoclipuri ciudate #slipknot #stolen babies #puscifer #kid cudi

Top 5 cele mai ciudate videoclipuri

Artistii din lumea intreaga aleg sa isi promoveze muzica prin intermediul videoclipurilor, iar, adesea, rezultatul este unul cel putin... ciudat. Reusite, creative sau dimpotriva, urmatoarele clipuri video nu te pot lasa indiferent!



1 Lily Allen - "Fuck You"


Cu un titlu sugestiv, piesa cantaretei britanice Lily Allen beneficiaza de un videoclip pe masura. Filmat din perspectiva artistei, cantareata isi expune punctul de vedere asupra oamenilor cu orizonturi limitate in timp ce se joaca cu personajele pe care le intalneste in drumul sau. Piesa "Fuck you" beneficiaza si de un al doilea clip, la fel de interesant.




2 Kid Cudi - "Day'N'Nite"


Un alt videoclip ciudat, dar interesant, este cel al piesei "Day'N'Nite" apartinand rapper-ului Kid Cudi. Piesa beneficiaza de doua clipuri video, ambele mizand pe impletirea dintre realitate si imaginatie. Rezultatul este unul reusit, datorita efectelor vizuale folosite.




3 Puscifer - "The Mission"


Proiectul solo al lui Maynard James Keenan, Puscifer, s-a concretizat in piese ca "The Mission" ce beneficiaza de un videoclip interesant. Personajul central este un cowboy care danseaza, iar imaginile care se succed par desprinse dintr-un vis. De mentionat este faptul ca vocea feminina apartine actritei Milla Jovovich!




4 Stolen Babies - "Push Button"


Formatia de avant-garde metal, Stolen Babies, a intrat in acest top datorita clipului piesei "Push Button", o creatie ciudata, conceputa sub forma unei animatii . Daca videoclipurile-animatii nu sunt o raritate, o trupa de metal care foloseste un acordeon este, in mod cert, mai putin intalnita.




5 Slipknot - "Snuff"


Muzica heavy metal specifica formatiei Slipknot este inlocuita in piesa "Snuff" cu ritmuri mai domoale si un videoclip ciudat ce spune o poveste despre obsesie si depresie. Clipul este conceput sub forma unui filmulet si este foarte reusit. Chiar daca multi fani ai trupei Slipknot nu au fost incantati de ritmul mai linistit al piesei "Snuff", melodia s-a bucurat de un real succes, in parte si datorita mesajului puternic pe care il transmite.




Autor:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea