Muzica

#katy perry #hot n cold #top piese #top katy perry

Top 5 cele mai bune piese ale lui Katy Perry

O artista simpatica si foarte populara, Katy Perry a luat cu asalt topurile din intreaga lume si doboara record dupa record! De la aparitia piesei 'I Kissed A Girl', cantareata americana nu a facut decat sa scoata hituri pe banda rulanta. Iata-le pe cele mai bune dintre acestea!



1 Hot'n'Cold


Un hit absolut, piesa 'Hot'n'Cold' vorbeste despre o relatie instabila, cu suisuri si coborasuri. Compusa de producatorii Dr. Luke si Max Martin, impreuna cu Katy Perry, piesa a dominat topurile in nu mai putin de 15 tari. 'Hot'n'Cold' a fost cel de-al treilea single lansat de pe albumul 'One of the Boys'.



2 California Gurls


Hitul verii 2010 , piesa 'California Gurls' a avut in spate producatori ca Dr. Luke, Max Martin si Benny Blanco ce i-au asigurat succesul. Nu este de neglijat nici featuring-ul cu Snoop Dogg care nu a facut decat sa intareasca statutul de superhit al piesei. Aceasta a stat in fruntea topului Billboard Hot 100 timp de sase saptamani, 'California Gurls' fiind cel de-al doilea single al cantaretei care ocupa locul 1.



3 Firework


Albumul ' Teenage Dream ' a dat, pana in prezent, nu mai putin de cinci hituri, printre care se numara si piesa 'Firework'. Melodia preferata a lui Katy Perry de pe acest material discografic, 'Firework' este inspirata de un extras din romanul 'On the Road' de Jack Kerouac.



4 E.T.


O alta piesa de pe albumul 'Teenage Dream', 'E.T' reprezinta o colaborare de succes cu rapperul Kanye West. Melodia cu versuri de pe alta lume beneficiaza de un videoclip pe masura, in care Katy Perry interpreteaza rolul unei extraterestre indragostite. Cover-urile dupa 'E.T' nu au intarziat sa apara, unul dintre cele mai reusite find realizat de vedeta YouTube, Alex Goot.



5 Thinking of You


Nu in ultimul rand, piesa 'Thinking of You', extrasa de pe albumul 'One of the Boys' este o balada cu versuri excelente care, insa, nu a impresionat criticii si din punct de vedere muzical. 'Thinking of You' beneficiaza de un videoclip in care Katy Perry apare in ipostaza unei tinere din anii '40.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea