Muzica

#michael jackson #balade #top melodii #top balade

Top 5 balade Michael Jackson

Michael Jackson continua sa fie un subiect de actualitate, desi de la moartea lui au trecut deja trei ani. Spre deosebire de alti artisti pe care lumea ii uita odata cu trecerea in nefiinta, Michael este prezent si acum in inima fanilor datorita pieselor sale nemuritoare, videoclipurilor excentrice si concertelor memorabile sustinute de-a lungul timpului.

Astazi iti propunem o trecere in revista a celor mai frumoase balade lansate de regretatul artist in cele peste patru decenii de cariera.


5. I'll Be There


Piesa a fost interpretata de Michael Jackson in perioada in care activa in trupa Jackson 5. In autobiografia "Moon Walk", Jackson sublinia faptul ca "I'll Be There" este melodia care a consolidat cariera Jackson 5, dovedind ca este mai mult decat un grup bublegum pop.


4. She’s Out of My Life


Piesa a fost compusa de muzicianul Tom Bahler si face referire la relatia pe care acesta a avut-o cu Rhonda Rivera.

"She's Out of My Life" a fost interpretata de multi artisti, inclusiv de Willie Nelson, Josh Groban si Karel Gott, insa cea mai cunoscuta varianta este cea imprimata de Michael Jackson si inclusa pe albumul "The Wall" (1979).

Intr-un interviu, Quincy Jones, producatorul discului, povesteste ca la fiecare sesiune de inregistrare Michael Jackson era atat de impresionat de versurile piesei, incat sfarsea prin a plange ca un copil.


3. I Just Can’t Stop Loving You


"I Just Can't Stop Loving You" este o piesa compusa in totalitatea de Michael. Initial, megastarul a vrut sa o imprime fie alaturi de Whitney Houston, fie cu Barbra Streissand. Se spune ca au fost ofertate pentru acest duet si Agnetha Faltskog (Abba) si Aretha Franklin. In cele din urma, piesa a fost inregistrata impreuna cu Siedah Garrett, una dintre protejatele producatorului Quincy Jones.


2. Gone Too Soon


"Gone Too Soon" este o compozitie semnata Larry Grossman si Buz Kohan. Melodia a fost interpretata pentru prima oara in 1983 de Dionne Warwick. Varianta lui Michael Jackson a fost imprimata in perioada 1990-1991 si inclusa pe albumul "Dangerous". Piesa a fost lansata ca single pe 1 decembrie 1993 si dedicata lui Ryan White, un adolescent rapus de teribila maladie SIDA.


1. You Are Not Alone


Incheiem cu "You Are Not Alone", poate cea mai frumoasa balada din repertoriul lui Michael Jackson. Melodia a fost compusa de cantaretul R. Kelly si a fost inclusa pe albumul "HIStory: Past, Present and Future, Book I". In clip, Michael apare alaturi de Priscilla Presley, prima sa sotie.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea