Muzica

#videoclipuri #videoclipuri 2011 #cele mai populare videoclipuri #videoclipuri you tube

Top 10 cele mai populare videoclipuri pe YouTube in 2011

YouTube, cel mai mare site de video sharing din lume, a publicat recent o statistica valabila pentru anul in curs.

Iata cum arata topul celor mai vizionate 10 videoclipuri din 2011:

10 Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F.)

"Last Friday Night (T.G.I.F.)" este cel de-al cincilea single extras de pe apreciatul "Teenage Dream", disc lansat de Perry in 2010. Katy Perry s-a metamorfozat in acest clip intr-o tocilara cu ochelari si aparatul dentar de rigoare.



9 Katy Perry feat. Kanye West - E.T.

Cea de-a doua piesa cu care Katy Perry figureaza in acest top beneficiaza de un clip semnat de Floria Sigismondi , regizoare care a colaborat cu Marilyn Manson, David Bowie, Björk, The Cure, Christina Aguilera.



8 LMFAO - Sexy and I Know It

Premiera clipului a avut loc pe data de 16 septembrie. Finalul clipului se doreste a fi o parodie dupa mediatizatul "Thriller" al lui Michael Jackson.



7 Jessie J feat. B.o.B - Price Tag

"Price Tag" este primul single pe care tanara speranta a muzicii britanice l-a lansat in acest an. Melodia a ajuns number one in mai multe tari de pe continentul european: Ungaria, Franta, Belgia, Marea Britanie.



6 Pitbull feat. Marc Anthony - Rain Over Me

Despartirea cuplului Jennifer Lopez-Marc Antony nu a afectat deloc relatia lui Pitbull cu cei doi artisti. Pitbull a lansat in acest an doua piese cu J. Lo si una cu Anthony, melodiile bucurandu-se de un succes urias.



5 Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack, Nayer - Give Me Everything

"Give Me Everything" este o piesa compusa de Matt Howard, cantaretul si compozitorul american Ne-Yo si DJ-ul si producatorul olandez Afrojack.



4 Nicki Minaj - Super Bass

Videoclipul "Super Bass" a fost turnat in luna martie si ar fi trebui sa fie lansat oficial pe 27 aprilie. Din motive necunoscute, lansarea a avut loc abia pe 5 mai.



3 Bruno Mars - The Lazy Song

Bruno Mars si-a continuat ascensiunea si in 2011. "Lazy Song" a ajuns pe locul intai in Marea Britanie, iar in SUA s-a multumit doar cu locul patru.



2 LMFAO - Party Rock Anthem

"Party Rock Anthem" este fara indoiala unul dintre hit-urile anului. Piesa duo-ului american a fost urmarita in 2011 de peste 325 de milioane de ori.



1 Jennifer Lopez - On the Floor

Videoclipul cu care Jennifer Lopez si Pitbull a facut inconjurul lumii a fost lansat in luna martie, strangand pana in prezent peste 453 de milioane de vizualizari pe YouTube.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea