Muzica

#jennifer lopez #rihanna #christina aguilera #lady gaga #maroon 5 #coldplay #katy perry #adele #pitbull

Top 10 cele mai bune cantece ale anului 2011

Anul 2011 a fost unul de succes in lumea muzicala. In acest an am avut ocazia sa ascultam unele dintre cele mai bune cantece ale deceniului.


Iata mai jos o lista cu cele mai bune cantece ale anului 2011:

Stereo Hearts. Melodia celor de la Gym Class Heroes face parte de pe albumul The Papercut Chronicles II. A fost lansata pe 14 iunie si a fost realizata in colaborare cu Adam Levine, cantaretul de la Maroon 5.

We Found Love . Melodia cantata de Rihanna face parte de pe cel de-al saselea album, Talk That Talk . Pentru aceasta melodie, Rihanna a colaborat cu cantaretul irlandez Calvin Harris. Melodia a ajuns pe locul intai in topurile Billboard.

Moves Like Jagger. Aceasta melodie este cantata de Maroon 5 alaturi de Christina Aguilera. Cantecul a fost lansat pe 21 iunie si a fost nominalizat la premiile Emmy. A ajuns pe locul 3 in topurile Billboard.

Rolling in the Deep . Cantecul face parte de pe cel de-al doilea album al lui Adele. Melodia lui Adele a ramas pe locul intai in topul Billboard timp de sapte saptamani, iar videoclipul piesei a primit numeroase premii.

Party rock anthem . Piesa celor de la LMFAO a fost lansata pe 25 ianuarie. A ajuns in topul Billboard pe locul intai si a ramas acolo timp de cinci saptamani.

Born This Way. Cantecul lui Lady Gaga a ramas in topurile internationale pe locul intai timp de doua saptamani. Este si unul dintre cele mai vandute cantece ale anului.

ET. Cantecul ET face parte de pe albumul Teenage Dream lansat de Katy Perry. A stat in topurile Billboard timp de sapte saptamani. Versurile melodiei sunt speciale si a fost favoritul a numerosi ascultatori.

On The Floor. Melodia este cantata de Jennifer Lopez si rapperul Pitbull. A ajuns rapid in topurile internationale si este unul dintre cele mai populare cantece din cluburile dance.

Paradise. Melodia Paradise apartine celor de la Coldplay. Este o compozitie speciala, cu un videoclip pe masura.

Someone Like You . Adele a fost artisul anului 2011, iar melodiile sale au ajuns la sufletul a milioane de ascultatori. "Someone Like You" este primul cantec al deceniului care a fost vandut in peste un milion de unitati doar in Marea Britanie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea