Muzica

#sexy #artiste #top #dance #alte-genuri #pop

Top 10 cantarete sexy


A fi o prezenta sexy este unul dintre cele mari mari atu-uri pe care si le etaleaza multe din cantaretele din ziua de azi. Accentul pe imagine a inceput sa fie pus odata cu lansarea postului MTV.

Astfel a inceput sa conteze nu numai sa ai voce, ci si felul in care arati pe scena. Este momentul in care intra in actiune o armata intreaga de hairstylisti, make-up artisti, maseuri, instructori de fitness si, de ce nu, chirurgi esteticieni.

Daca ar fi sa intocmim un clasament al celor mai sexy 10 cantarete ale momentului el arata astfel:

10. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez demonstreaza ca poti face cariera chiar daca nu ai un talent vocal nemapomenit. Trebuie mentionat faptul ca J.Lo si-a incercat norocul si in cinematografie aparand in filme precum : “Selena”, “ ”, “”.

Gurile rele spun fundul lui Jennifer este mult mai mare decat talentul sau. Nascuta din parinti portoricani, Jennifer a sucit pana acum mintile multor barbati celebri: Puff Daddy, Ben Affleck, Chris Judd. In prezent inima artistei bate numai si numai pentru cantaretul Marc Anthony , actualul sau sot.

9. Madonna

Probabil ca daca am fi intocmit acest clasament in urma cu 15 ani, Madonna s-ar fi situat in primele 5 pozitii. Timpul si-a pus insa amprenta asupra fizicului Madonnei. Chiar si la venerabila varsta de 50 de ani, Madonna inca mai este sexy, dovada fiind aparitiile sale fierbinti din recentele clipuri “4 Minutes” si “Give it 2 Me”.

8. Gwen Stefani

Pe Gwen Stefani nu ai cum sa nu o remarci. Este o combinatie de inocenta copileasca si femeie fatala. Gwen Stefani a fost dintotdeauna pasionata de moda, acest lucru observandu-se si in tinutele pe care le poarta in timpul spectacolelor. De altfel Gwen se poate lauda cu faptul ca este si creatoare de moda.

7. Mariah Carey

In 18 ani de cariera muzicala Mariah Carey a cunoscut mari transformari . Oare cati dintre voi si-o mai aduc aminte pe Mariah la 20 de ani cantand pe malul oceanului “Love takes time”? Fata plapanda cu parul carliontat a devenit in 2008 una dintre cele mai sexy prezente ale scenei pop.

“Vina” pentru aceasta metamorfoza o poarta si divortul din 1997 dintre diva si Tonny Motola, boss-ul companiei Sony Music Entertainment. Schimbarile s-au vazut si pe plan muzical, cantareata incluzand elemente de hip-hop in cantecele sale.

 

6. Kylie Minogue

In cazul lui Kylie Minogue comparatia cu vinul este cea mai nimerita. La cei 40 de ani ai sai, diva arata mai bine ca niciodata. In 2005 Kylie a primit o grea lovitura, cand a fost diagnosticat demedici cu cancer de san . Vedeta si-a intrerupt concertele timp de un an si jumatate si a inceput tratamentul medical.

Kylie a avut insa taria sa revina in lumea muzicala, turneul KYLIEX2008 fiind un adevarat succes. De altfel, romanii au putut sa se convinga de acest lucru urmarind concertul sustinut de artista pe 17 mai la Bucuresti.

5. Britney Spears

Daca in 1999 Britney canta “…Baby one more time” imbracata in scolarita, in mai putin de 2 ani artista se transforma intr-o bomba sexy. Raman antologice secventele din septembrie 2001 de la gala premiilor MTV cand Britney se misca languros pe “I’m a slave 4U”, purtand un urias sarpe pe umeri.

Memorabil este si celebrul sarutul sarut cu Madonna petrecut 2 ani mai tarziu, tot pe scena premiilor MTV. Britney a fost si inca va ramane o importanta sursa de venit pentru paparazzi. Practic tot ce inseamna tot e legat de imaginea vedetei se transforma instantaneu in aur.

4. Christina Aguilera

Cine ar fi crezut ca pustoaica de 16 ani care urca pe scena Cerbului de Aur a ajuns asa de departe? La fel ca si Britney, Christina a optat pentru schimbari bruste de look. Fie blonda, fie bruneta, Aguillera a stiut intotdeauna sa socheze . Cel mai bun exemplu care imi vine acum in minte este videoclipul piesei ‘Dirrtty”. Fizicul sau a fost remarcat si in lumea modei, Christina Aguilera devenind in 2005 model pentru casa Versace.

3. Shakira

Shakira se claseaza potrivit ultimilor statistici pe locul 4 in topul celor mai de succes artisti din ultimii 10 ani. Succes la care a contribuit si celebrele sale solduri pe care le putem vedea in actiune in clipurile “"Whenever, Wherever” si “La Tortura”.

Felul provocator de dans al Shakira isi trage esenta din originile libaneze ale familiei artistei. Shakira este un bun exemplu de artista care stie sa-si puna in evidenta ambele calitati ( vocale si fizice).

2. Rihanna

Rihanna este o aparitie relativ noua pe piata muzicala. In mai putin de 3 ani artista a reusit sa devine celebra pe toate meridianele cu hit-uri precum “Umbrella”, “Unfaithfull”, “Don’t stop the music”. Imaginea tanerei de numai 20 de ani a aparut pe copertele unor prestigioase reviste (“Elle”, “ Cosmopolitan ”). In anul 2007, Rihanna si-a asigurat picioarele pentru valoarea de 1 milion de dolari .

1. Beyonce

Vedeta clasamentului nostru este fara indoiala solista R&B Beyonce. Beyonce este faimoasa prin faptul ca stie sa-si aleaga cele mai potrivite tinute, care sa-i puna in evidenta corpul. “Imi place sa ma imbrac sexy si sa ma ingrijesc ca o doamna”, spune Beyonce, adaugand insa ca acest felul in care arata pe scena este “absolut doar pentru scena”.

Pentru cei care inca mai spera la o poveste de dragoste cu Beyonce, am sa le dau o veste proasta. Diva este deja “data”. Beyonce a spus “DA” in fata altarului in primavara acestui an, jurandu-i credinta vesnica rapperului Jay-Z.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea