Muzica

#festival muzica #summer well 2012 #festival summer well

Summer Well 2012 - primele formatii confirmate

Editia din acest an a festivalului Summer Well va avea loc pe 11 si 12 august. Gazda festivalului va fi din nou Domeniul Stirbey din Buftea.

Summer Well isi va pastra structura din anul precedent: 10 formatii vor canta pe scena principala a festivalului. Numele tuturor formatiilor vor fi dezvaluite in zilele urmatoare. Organizatorii evenimentului au anuntat primele doua formatii care vor concerta in debutul zilelor de 11 si 12 august: Citizens! si Zulu Winter.

Citizens! este una dintre formatiile britanice despre care se vorbeste mult in acesta perioada. Au semnat un contract cu celebra casa de discuri Kitsune si au lansat doua single-uri care le-au atras simpatia publicului si a jurnalistilor in aceeasi masura: "True Romance" si "Reptile".

Zulu Winter vor deschide cea de-a doua zi de festival. Sunt londonezi si lucreaza acum la primul lor album, "Language", pe care-l vor lansa pe 14 mai.

In perioada 12 - 21 aprilie, ora 13:00, abonamentele pentru festival vor avea acelasi pret ca anul trecut - 99 lei. In aceasta perioada, abonamentele vor putea fi cumparate exclusiv din magazinele Orange. Dupa 21 aprilie, abonamentele vor fi disponibile la un pret mai mare si vor putea fi achitionate si online. Pentru acest eveniment nu se vor pune in vanzare bilete de o zi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea