Muzica

#stufstock 2012 # trupe stufstock # festivalul stufstock #confirmari stufstock

Stufstock 2012: Primele trupe confirmate

The Subways si Dubioza Kolektiv sunt primele trupe confirmate pentru editia din acest an a festivalului Stufstock .

Ajuns la cea de-a 10-a editie, festivalul Stufstock se va desfasura in perioada 23-29 iulie 2012, pe plaja nordica a localitatii Vama Veche.

The Subways este o trupa de indie rock originara din Marea Britanie ce s-a lansat in anul 2005. Piesa "Rock & Roll Queen" de pe albumul de debut a fost inclusa pe coloana sonora a unor productii cinematografice ca " Live Free or Die Hard ", serialul "The O.C." sau in binecunoscutul " RocknRolla " al lui Guy Ritchie . Trupa are la activ trei albume de studio: "Young For Eternity"(2005), " All or Nothing ” (2008) si "Money & Celebrity" (2011).

Dubioza Kolektiv este o trupa din Bosnia si Herzegovina, cunoscuta pentru stilul muzical aparte ce imbina elemente de hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac. Cu un show exploziv si o aparitie live extraordinara, Dubioza si-a castigat statutul de una dintre cele mai bune si mai populare trupe din Europa de Est. Albumul "Wild Wild East", lansat in vara anului trecut, le-a adus recunoasterea internationala binemeritata.

Foto: Stufstock Festival Credits

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea