Muzica

#frisca #prince #hot #britney spears #michael jackson #dans #erotic #striptease #sex #muzica #alte-genuri #dance #pop

Striptease, sex si muzica (I)

Tocmai ce a venit primvara si usor-usor hainele groase, manusile si eternul fular cu care te infofolesti iti sunt de prisos. Si odata cu acest sezon, stii si tu ca simturile se trezesc si ca hormonii o iau razna. Ce legatura are una cu cealalalta? Simplu: inlaturarea hainelor si hormonii care tropaie, acompaniate de o melodie languroasa cu tempo-ul incendiar nu te poate duce cu gandul decat la un singur lucru: striptease.

Mai mult ca sigur ca un show de dans erotic este cadoul perfect pe care poti sa il oferi iubitului tau la inceput de primavara. Stii ca merita, pana la urma a indurat cu zambetul pe buze si ganduri senine aceasta luna dedicata femeii. De ce sa nu-l rasplatesti? Gata, te-am convins! Este cazul sa dai o fuga prin Mall pentru lenjeria cea mai sexy, perfecta pentru astfel de ocazii.

Nu uita insa un mic detaliu. Ar fi indicat sa te opresti si la standul cu CD-uri pentru a-ti achizitiona coloana sonora perfecta pentru un show de striptease ce le-ar face invidioase si pe Demi Moore sau Kim Basigner. Si daca crezi ca Joe Cocker cu al sau „You can leave your hat on” este unica ta optiune, te invit sa tragi cu ochiul la lista pe care ti-am pregatit-o mai jos pentru a-ti actualiza playlist-ul cu cele mai in trend acorduri, ce te imbina sa renunti la orice fel de material textil si, mai ales, la orice inhibitie.

„Black Velvet” – Alannah Myles

„A new religion that'll bring you to your knees/ Black velvet if you please”
, iata o rugaminte pe care nu o poti refuza. Manusi negre din catifea, un colier de perle obraznic si niste pantofi negri stiletto, combinate cu miscari lascive ce se pierd in tempo-ul incitant invocat deAlannah Myles te vor ajuta sa-ti innebunesti iubitul. Si poti fi sigura ca dupa aceea, partenerul tau va trata cum se cuvine catifeaua neagra, acest material cu ajutorul caruia „if you please” a capatat pentru el o cu totul alta conotatie, in care pudoarea nu-si gaseste locul.

„Fever” – Peggy Lee

Febra, temperatura crescuta, caldura... Spune-o cum vrei, ideea este una singura: piesa asta te face sa dai jos hainele de pe tine si sa te lasi purtata in ritmul unui pocnit de degete in lumea ametitoare a simturilor. Jazz, blues, pasiune si foc, exact de ceea ce ai nevoie pentru a te putea misca languros intr-o camasa alba de bumbac, o palarie barbateasca si cravata sub privirea ametita a iubitului tau ce simte ca hainele il strang si il sufoca.



„Justify My Love” – Madonna

Madonna a reinventat pur si simplu viziunea asupra sexului. Ai tot ce vrei: pasiune, desfrau, daruire totala, orgie. Pentru o initiere completa in alcovul gandit de regina muzicii pop, te poti duce linistita sa-ti achizitionezi albumul „Erotica” (1992). Daca preferi insa doar o mostra din gandurile desfranate ale artistei pentru a-ti impulsiona corpul sa se lase vrajit de acordurile ce pulseaza sexualitate, opreste-te asupra piesei„Justify My Love” de pe  „Immaculate Collection” (1990).

Poti avea astfel certitudinea ca nici nu vei astepta sa se termine melodia (dureaza aproape 4 minute) si vei sari tu pe iubitul tau. Nu uita ca la finalul piesei sa-i soptesti suav la ureche:"Wanting, needing, waiting / For you to justify my love / Hoping, praying / For you to justify my love". Va prinde mesajul cu siguranta.

„Cream” – Prince

„This is it
Its time for u to go to the wire
U will hit
Cuz u got the burnin desire
Its your time (time)
U got the horn so why dont u blow it
U are fine (fine)
Ure filthy cute and baby u know it
Cream
Get on top
Cream
U will cop
Cream
Don't u stop
Cream
Sh-boogie bop”


Se zice ca frisca este un afrodisiac care da roade de fiecare data intr-o partida de sex. De ce sa nu incluzi acest aliment excitant de dulce si intr-un numar de striptease? Acum poti, cu ajutorul lui Prince, acest fenomen muzical al anilor `90. Si ca sa fii sigura ca efectul creat este cel scontat, poti include in programul tau artistic si un tub de frisca pe care ulterior sa-l imparti cu iubitul tau direct de pe corpul tau incins de ritmurile ametitoare marca Prince.

„In the Closet” – Michael Jackson

Ok, poate nu este tocmai indicat sa incerci sa reproduci celebra miscare a lui Jacko cu mana pe zona intima, dar trebuie sa recunosti ca Naomi Cambell in videoclip se misca foarte senzual pe acordurile acestei piese. Tu de ce ai fi mai prejos decat ea? Ritm, pasiune, corpuri incinse, dorinte interzise si un dulap muzical care ascunde multe secrete te pot ajuta sa-ti conduci partenerul spre culmi nebanuite ale sexualitatii descatusate de un striptease profesionist.



„I`m a Slave for U” – Britney Spears

Melodia aceasta a insemnat un reper in viata muzicala a artistei, anuntandu-i maturitatea. De ce nu poti folosi si tu muzica ei pentru a-ti anunta iubitul ca urmeaza un program artistic incendiar in care lesa, catusele si biciul vin la pachet ca bonus?„I`m a Slave for U” este piesa perfecta pentru a-i arata partenerului tau aptitudinile tale de stapan si respectiv sclav printr-un dans provocator ce-l va face sa trasalte de placere la fiecare schimbare de beat.

Citeste continuarea articolului aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea