Muzica

#concerte #ziua femeii #stefan banica #unplugged

Stefan Banica sustine in martie doua concerte unplugged

Stefan Banica a ales in acest an un mod inedit de a sarbatori femeia: va sustine pe 7 si 8 martie, ora 19:30, la sala Circului Variete Globus din Bucuresti, doua concerte extraordinare unplugged : " Te iubesc , femeie!", potrivit unui comunicat de presa .

Dedicate in mod special doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai lor, concertele artistului vor aduce in dar cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.

Spectacolele pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie pot pune bazele unei viitoare traditii, asa cum au devenit in timp concertele sale extraordinare de Craciun, care, la finalul acestui an, vor marca 10 ani de existenta.

Cei care vor participa la spectacolele de pe 7 si 8 martie vor avea parte de doua seri speciale . Stefan Banica va interpreta hiturile sale in varianta unplugged, ceea ce presupune un sunet acustic cu instrumente reci, cu voci si viori, conferind sensibilitate si  autenticitate cantecelor. Spectatorii prezenti in sala alaturi de cei dragi vor simti astfel atmosfera unica, magia creata de cele mai frumoase cantece de dragoste ale artistului

“ Este un concert de suflet dedicat, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, pentru toate varstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cantece de dragoste pentru albumele mele, insa nu au avut toate norocul de a fi mediatizate, promovate si mi se pare fericita ocazia de a le canta in acest context intr-o varianta unplugged, intr-o maniera calda, care lasa doar muzica sa vorbeasca.”, a declarat Stefan Banica.

Biletele pentru cele doua concerte se gasesc la Circul de Stat Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , statia de metrou Unirii 1, in retelele magazinelor Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, Domo, librariile Humanitas , Carturesti si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, blt.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea