Muzica

#stefan banica jr #andra #duet muzical #time of my life

Stefan Banica Jr, duet de exceptie cu Andra (video)

Stefan Banica Jr. a cantat in duet cu Andra una dintre cele mai celebre melodii din istorie - " Time Of My Life ". Piesa este inclusa pe coloana sonora a filmului de mare succes "Dirty Dancing".

Se implinesc zece ani de cand Stefan Banica Jr. concerteaza iarna de iarna, in prag de sarbatori, la Sala Palatului din Bucuresti. Anul acesta, artistul a sustinut cinci concerte aniversare, de la care nu au lipsit surprizele si invitatii speciali.

In toate cele cinci seri de concert, Stefan Banica a fost acompaniat pe scena de trei artiste: Andra, Madalina Lefter si Nikki McCoy.

Alaturi de Andra, Banica a interpretat piesa "Time Of My Life", dar si melodia "Prosopul".

Pustoaica Madalina Lefter, in varsta de 13 ani, a cantat si ea si Stefan Banica la Sala Palatului. Madalina a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un important concurs muzical in Italia.

Cea de-a treia invitata a lui Stefan Banica, Nikki McCoy, este o solista de origine americana. De-a lungul carierei sale, Nikki a cantat alaturi de artisti precum Whitney Houston , Jennifer Rush si Gloria Gaynor .

Stefan Banica ft Andra - Time Of My Life (Live)



Sursa foto: Bestmusic.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea