Muzica

#stefan banica jr #videoclip #single # Palatul Snagov

Stefan Banica a filmat la Palatul Snagov videoclipul noului sau single

Stefan Banica a filmat recent, la Palatul Snagov, videoclipul noului sau single, "Ce e dragostea?". Piesa va fi inclusa pe "Altceva", viitorul album al lui Banica, ce va fi lansat in partea a doua a lunii octombrie. "Ce e dragostea" este o colaborare inedita intre Stefan Banica si Marius Moga.

"'Ce e dragostea?' este o piesa nou-nouta de pe cel de-al 14-lea album de autor din cariera mea. Atat piesa, cat si clipul sunt o colaborare Stefan Banica - Marius Moga, o colaborare inedita, cu influente R&B. Ideea ne-a venit dintr-o joaca, apoi am intrat in studio si ne-am pus pe treaba. E adevarat ca suntem din doua generatii diferite, dar ne leaga pasiunea pentru muzica si asta e cel mai important", povesteste Stefan Banica.

Regia clipului este semnata de Iulian Moga. Single-ul si videoclipul acestuia vor fi lansate la finalul lunii octombrie.

Tot la sfarsitul acestei luni, Stefan Banica va pleca in turneul national "Altfel". Artistul va poposi in noua dintre cele mai importante orase din tara: Constanta (27 octombrie), Piatra Neamt (29 octombrie), Bacau (30 octombrie), Craiova (10 noiembrie), Cluj (11 noiembrie), Pitesti (12 noiembrie), Ploiesti (17 noiembrie), Iasi (18 noiembrie), Brasov (20 noiembrie).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea