Muzica

#sosie frank sinatra #phil fryer #premiera cluj #Cluj Never Sleeps

Sosia lui Frank Sinatra va canta in premiera la Cluj

Phil Fryer, cantaretul de jazz cu o asemanare si o voce aproape identica cu cea a marelui artist Frank Sinatra, va sustine un concert tribut in Cluj-Napoca vineri, 21 iunie, in prima seara a Jazz in the Park. Evenimentul face parte din proiectul Cluj Never Sleeps, pentru promovarea Clujului - Capitala Europeana a Tineretului in 2015.

Concertul va avea loc la Hotel Continental, de la ora 23.00. Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru studenti, respectiv 15 lei normal. Ele se pot achizitiona incepand de miercuri de la Funky Bar (str. Piezisa, nr. 21) si Hotel Continental, intre orele 12.00 - 18.00.

Artistul, despre care revista Star a scris ca "a adoptat cu succes aspectul si sunetul lui Sinatra", a devenit repede sosia marelui cantaret, avand concerte in intreaga lume.

Jazz in the Park este un festival verde al muzicii bune - trei zile de concerte, targuri, relaxare si voie buna in Parcul Central din Cluj-Napoca, intre 21 si 23 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea