Muzica

#smiley #participanti #gala on air music awards #on air music awards #connect-r #holograf #loredana

Smiley, nominalizat la On Air Music Awards. Afla care sunt ceilalti participanti!

Au mai ramas sase zile pana la prima editie a On Air Music Awards, o gala dedicata muzicii romanesti, care aduce in prim plan nume consacrate din industrie. Printre cei 10 artisti care se vor putea alege cu un premiu se numara si Smiley, nominalizat la "Cea mai buna voce masculina", Loredana pentru "Cel mai bun live" si Inna pentru "Cel mai bun ambasador muzical".


Show Grasu XXL

Prima editie a Galei On Air Music Awards va avea loc luni, 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti si va aduce pe covorul rosu nume grele din industria muzicala romaneasca, de la producatori si regizori, la manageri si cantareti. Evenimentul va fi deschis de Grasu XXL care va urca pe scena alaturi de un grup de instrumentisti si va canta melodia "Turbofin", precum si noul sau single "Tare Frate".


"Cel mai bun text in limba romana"

Premiile On Air Music Awards sunt decernate pentru 10 categorii, de la "Compozitorul Anului" si pana la "Promoterul Anului". La aceasta prima editie, pentru titlul de "Cel mai bun live" se "bat" Loredana, Stefan Banica junior, Vita de Vie, Electric Fence si Grimus. Pentru "Cea mai buna voce masculina", alaturi de Smiley mai concureaza Dan Bittman, Stefan Banica junior, Calin Goia si Connect-R.

Interesanta este si categoria "Cel mai bun text in limba romana", inclusa la premii din dorinta de a incuraja tinerii sa vorbeasca corect din punct de vedere gramatical si sa renunte la prescurtarile si cuvintele importate din engleza. Astfel, pe 15 aprilie vor fi premiate si piesele cu cel mai bun text romanesc. Nominalizarile sunt: "Cat de departe" – Holograf (text: Holograf), "Creanga de aur" – Poesis (text: Radu Stanca), "Printre lupi" – Zoia Alecu (text: Zoia Alecu), "Vara nu dorm" – Connect-R (text: Stefan Mihalache, co-autor: Razvan Matache) si "Cai verzi pe pereti" – Smiley, Alex Velea si Baxter (text: Smiley, Alex Velea si Don Baxter).


Incasarile vor fi donate

Evenimentul va incepe la orele 20.30, insa invitatii sunt asteptati sa soseasca pe covorul rosu incepand cu ora 19.00. Intrarea se va face pe baza de invitatie, exceptand 100 de locuri pentru care biletul costa echivalentul in lei a 100 de euro. Organizatorii precizeaza insa ca banii obtinuti din incasarile acestor bilete se vor duce catre achizitionarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzica din Capitala.

Sursa foto: urbanthingsromania.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea