Muzica

#iunie #concert #romania #Slayer

Slayer concerteaza in Romania, in iunie

Legendara trupa de thrash metal , Slayer , revine in Romania , pentru a sustine un concert ce va avea loc pe 4 iunie 2012, la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele pentru concertul Slayer vor fi puse in vanzare luni, pe 6 februarie, pe myticket.ro, la doua categorii de pret, 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle . Tichetele vor fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.

Fiecare persoana care comanda online cel putin un bilet pentru concertul Slayer, va avea posibilitatea achizitionarii unui abonament B'estfest la pretul de 180 de lei, cu peste 30% reducere fata de pretul intreg al abonamentului, informeaza organizatorii.

Una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului, Slayer a luat fiinta in anul 1981, in Huntington Park, California, fiind alcatuita in prezent din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe).

Succesul international a aparut in anul 1986, odata cu lansarea albumului Reign In Blood, material considerat si la aceasta ora a fi una dintre capodoperele death-metal-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea