Muzica

#summer well #concert Roger Waters #concerte luna august #concert Julien Marley

Sfarsit de vara incendiara in Capitala. La ce concerte trebuie sa mergem in august

Sfarsitul verii aduce zeci de evenimente muzicale de amploare, care vor anima Capitala chiar si in aceasta luna caniculara. Cap de afis este concertul sustinut de Roger Waters, pe 28 august, in Piata Constitutiei. 

Weekendul acesta, Suede si The XX se numara printre trupele care vor canta la Festivalul Summer Well, care se va desfasura pe 10 si 11 august, la domeniul Stirbey. Lor li se alatura The Vaccines, The Courteeners, The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector si The Family Rain.

Seria concertelor continua cu o premiera: la cea de-a treia editie Reggae Nights, pe 18 august, la Arenele Romane va concerta Julian Marley, fiul legendei muzicii reggae Bob Marley, un respectat muzician de roots-reggae, producator si filantrop, nominalizat la premiile Grammy. 

Vara se va incheia cu un spactacol de exceptie. Concertul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piata Constitutiei, reprezinta ocazia unica de a vedea la Bucuresti superproductia inspirata de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, "The Wall" al trupei Pink Floyd.

Daca show-ul The Wall reprezinta cel mai asteptat concert pentru fanii Pink Floyd, evenimentul este totodata un “must see” si pentru iubitorii de muzica live in general, spectacolul in sine fiind una dintre cele mai aclamate productii ale genului, la nivel mondial. “Cel mai bun show facut vreodata. Punct.”, sustin jurnalistii de la New York Post, in timp ce Philadelphia Inquirer titreaza: “The Wall live este pur si simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui sa vada, macar o data in viata, o asemenea productie!”.

Calendarul complet al evenimentelor:

10 august. Summer Well 2013 - Domeniul Ştirbey din Buftea (The xx, The Courteeners, The 1975, Blood Red Shoes, AlunaGeorge, Eugene McGuinness)

11 august. Summer Well 2013 - Domeniul Stirbey din Buftea (Suede, The Vaccines, Everything Everything, Spector, The Family Rain)

Vara de Poezie şi Jazz, ediţia a III-a - Palatul Mogoşoaia (Nicolae Prepliceanu - poezie; Jazzapella)

18 august. Julian Marley - Arenele Romane (ora 19.00)

Vara de Poezie şi Jazz, ediţia a III-a - Palatul Mogoşoaia (Liviu Ioan Stoiciu - poezie; Ana Cristina Leonte Quartet)

28 august. Roger Waters (Pink Floyd) - "The Wall" - Piaţa Constituţiei (ora 23.00)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea