Muzica

#concerte #the cranberries #bilete concert #concert the cranberries #bilete concert the cranberries

Se pun in vanzare biletele pentru concertul The Cranberries

Concertul pe care trupa irlandeza The Cranberries il va sustine la Bucuresti a fost confirmat si de Events, organizatorul sau.

Concertul va avea loc pe 11 noiembrie, la Romexpo in Pavilionul Central, si nu in incinta Salii Polivalente, cum initial anuntasera cei de la Cranberries pe site-ul lor oficial.

Biletele vor fi puse in vanzare pe data de 22 iunie. Pana pe 29 iunie inclusiv, biletele la Parter Silver Ring si la Etaj pot fi achizitionate la un pret special, cu 10% discount (144 lei si respectiv 117 lei). Incepand cu data de 30 iunie, biletele pot fi achizitionate la pret intreg: Parter Golden Ring - 220 lei, Parter Silver Ring – 160 lei lei si Etaj - 130 lei.

Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Foto: happeningsingapore.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea