Muzica

#michael jackson #lansare album

Se lanseaza un nou album Michael Jackson

La 5 ani de la moartea cantaretului Michael Jackson, un nou album intitulat "Xscape" va aparea pe piata la data de 13 mai. Albumul contine opt piese originale, care nu au fost niciodata lansate.

O parte dintre melodiile inregistrate de megastar au fost reorchestrate de mai multi producatori muzicali, informeaza theguardian.com. Potrivit initiatorilor acestui proiect, combinarea unor piese inregistrate de artist cu remixarea moderna aduce "un sunet proaspat, contemporan, care retine esenta si integritatea muzicii lui Michael Jackson".

Dupa moartea artistului, casa de discuri "Epic Records", care i-a apartinut "regelui muzicii pop", a scos mai multe piese ale cantaretului. Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei "intoxicatii grave" cu un anestezic puternic utilizat in spitale si pe care starul il folosea ca somnifer. Conrad Murray, medicul personal al artistului si cel care l-a ajutat sa isi procure medicamentele, a fost condamnat si a executat doi ani de inchisoare.

Sursa foto: starconnectmedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea