Muzica

#scandal #luminita anghel #eurovizion #ovidiu anton

Scandalurile de la Eurovision

Nici o finala Eurovision fara scandal. Aceasta pare a fi deviza trupelor si solistilor care participa in finala de la TVR pentru celebrul concurs. Daca in alti ani erau blamate piesele castigatoare, anul acesta pierzatorii dau vina pe juriu si pe software-ul responsabil cu televotingul.


2013, Ovidiu Anton si Luminita Anghel

Anul acesta, Romania va fi reprezentanta pe scena de la Malmo (Suedia) de Cezar, artistul care a castigat finala nationala de pe 9 martie. Exista doua voci concurente care au acuzat juriul si sistemul de televoting ca le-ar fi defavorizat in batalia pentru Eurovision.

Ocupantul locului 3, Ovidiu Anton, acuza firma responsabila cu televotingul de vicierea rezultatelor.

"Firma responsabila cu televotingul a VICIAT rezultatele. Nu inteleg cum pentru unii pot intra mii de voturi, iar cei care au incercat sa ma voteze nu au reusit. Ce s-a intamplat domnilor?", a scris cantaretul pe pagina sa de Facebook.

Luminita Anghel este o alta voce care si-a exprimat nemultumirea, de data aceasta fata de decizia unui jurat, Stefan Naftanaila, care i-a acordat nota 0.

"Sunt foarte dezamagita! E clar ca batalia se dadea intre mine si Cezar, dar domnul Stefan Naftanaila, care mi-a dat nota 0, a facut acest lucru intentionat ca sa ma scoata pe mine din concurs si sa castige Cezar. (...) Sa ii fie rusine pentru nota nesimtita pe care mi-a dat-o", a declarat Luminita Anghel pentru wowbiz.ro.


2012, Lucian Viziru

Pentru ca piesa nu i-a fost acceptata in selectia nationala, Lucian Viziru a luat foc si a depus o contestatie, atat la TVR cat si la sediul Eurovisionului, European Broadcasting Union. Cantaretul s-a declarat extrem de nemultumit de neregulile strecurate la auditia celor 15 piese selectate.


2011, Hotel FM

Un alt scandal a tinut prima pagina a ziarelor de acum doi ani. De data aceasta, unul sexual. Este vorba de David Bryan - solistul de la Hotel FM, trupa ce a reprezentat Romania la Eurovision - care s-a trezit in mijlocul unui scandal sexual, dupa ce s-a masturbat in fata calculatorului, pentru o romanca cunoscuta pe internet.


2010, Ovi si Paula Seling

Nici Eurovisionul din acum trei ani nu a scapat fara scandal. Atunci, presa tabloida se intreba daca Paula Seling si Ovi riscau descalificarea, dupa ce Dan Capatos a prezentat in timpul emisiunii sale un document in care se arata ca piesa "Playing with fire" ar mai avea si un compozitor norvegian. Vedeta Antenei 1 a declarat ca documentul este in limba norvegiana.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea