Muzica

#sasha lopez #formula noua #show

Sasha Lopez lanseaza o noua formula de show

Dupa ce a cucerit atat publicul din Romania, cat si pe cel din Rusia, Polonia, Turcia  Israel  Finlanda, cu piesele "Madam" si " All My People ", DJ sasha lopez lanseaza o noua formula de show:  DJ, MC si vocal.

Alaturi de cunoscutul DJ, pe scena se vor afla Broono si Andreea D, Miss Earth Romania 2010 si totodata primul MC de sex feminin din Romania, anunta Cat Music .

"Pe scena, impreuna cu mine se vor afla si Andreea -  MC profesionist de peste 5 ani si Broono, un baiat extrem de talentat si cu un timbru special.", povesteste DJ Sasha Lopez.

Iar surprizele placute pe care Sasha Lopez le face fanilor sai, nu se opresc aici. In curand, DJ-ul va lansa un pachet de remixuri ale piesei "All My People", iar in data de 28 ianuarie va putea fi urmarit live, in noua formula, pe scena Expo-Mariage, la Romexpo, alaturi de Cristina Rus, Andreea Balan si Anna Lesko.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea