Muzica

#concerte #roxette #bilete concert # concert roxette # bilete concert roxette

S-au vandut peste 20.000 de biletele la concertul Roxette de pe Cluj Arena

Organizatorii concertului Roxette de pe Cluj Arena au anuntat ca toate biletele de la peluza, sectoarele VIP si Golden Circle au fost epuizate. Astfel, peste 20.000 de spectatori sunt asteptati joi seara la concertul legendarei trupe rock.

"Asteptam in jur de 20.000 de oameni pe stadion la concertul sustinut de trupa Roxette. Avem sectoare unde vanzarea este inchisa, cele de VIP, Golden Circle si peluza. Mai sunt bilete in celelalte sectoare, cele mai putine la Tribuna I si Tribuna II si speram sa ajungem la peste 25.000 de persoane, ar fi grozav. Cluj Arena este senzational si era pacat sa nu fie folosit pentru astfel de concerte", se arata in comunicatul de presa.

Concertul Roxette va avea loc joi, de la ora 21.15, pe Cluj Arena (Cluj Napoca), iar in deschiderea lor vor canta trupele Les Elephantes Bizarres si Grimus.

Potrivit conditiilor stabilite de organizatori, in incinta Cluj Arena nu va fi permis accesul cu sticle, parfumuri, deodorante, cutii de bautura, conserve, bannere, animale de companie, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de inregistrare audio-video.

Foto: realpress.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea