Muzica

#andreea balan #lansare #videoclip #crazy about you

S-a lansat "Crazy About You", noul videoclip semnat Andreea Balan (VIDEO)

Andreea Balan a lansat luni pe Internet videoclipul " Crazy About You ", care ilustreaza cel mai nou single al cantaretei.

Pentru filmarile acestui videoclip, artista Cat Music si echipa sa numeroasa au petrecut mai bine de 20 de ore in Palatul Ghica, acolo unde s-au desfasurat filmarile. Regizorul a fost Alex Ceausu iar de post-procesare si efecte speciale s-a ocupat Cristi Smarandoiu.

De styling s-au ocupat atat stilista personala Adelina Toma cat si Andreea Inankur, aceasta din urma i-a ales artistei rochii, pantofi si accesorii de la designeri romani .

Piesa "Crazy About You" a fost compusa si produsa de Keo, Louie Grants si Sunrise Inc . Printre cei care apar in videoclip se numara Petrisor Ruge, partenerul de scena al Andreei, coregraful Bursucu ', dansatorii Innei (Niggar si Jerry).

Invitatii speciali ai acestui videoclip sunt Ivan Berry (ex-director Sony Music Canada) si Rupert Gayle (compozitorul canadian care a lucrat pentru albumul “ Superwoman ”).

"'Crazy About You' nu este un videoclip de imagine, ci prezinta o parte din universul in care traiesc. Fiecare camera in care intru semnifica intr-un mod simbolic momente din viata mea iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele.”, a povestit Andreea Balan.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea