Muzica

#concert #roxette #bucuresti

Roxette concerteaza pentru prima oara in Romania

Trupa suedeza Roxette va canta pentru prima data in Romania, pe 30 mai 2011, la Zone Arena din Bucuresti, anunta Emagic Entertainment. Show-ul va fi inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011, fiind cel de-al zecelea din cariera trupei.

Biletele urmand a fi puse in vanzare pe data de 16 noiembrie, pe myticket.ro, urmand a fi ulterior disponibile si in reteaua magazinelor Diverta, in magazinul Muzica si in libraria Mihai Eminescu.

Formata la inceputul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", “Dressed for Success”, “Listen to Your Heart”, “Dangerous”, "It Must Have Been Love" sau “Joyride" au facut inconjurul lumii , fiind considerate astazi adevarate "evergreen"-uri. 

marie fredriksson si Per Gessle s-au intalnit pentru prima data in Halmstadt (Suedia), la sfarsitul anilor ’70, primul album Roxette - “Pearls of Passion" - fiind lansat cativa ani mai tarziu, in octombrie 1986. Au urmat alte 6 albume de studio, 7 compilatii, 1 album de remixuri si 8 albume video, carora li se adauga nu mai putin de 39 de single-uri si tot atatea videoclipuri.

Anul 2002 a reprezentat insa un moment de cumpana in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier. Dupa o operatie complicata, mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza, timp in care atat Marie cat si Per si-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit in 2009, revenind pe scena in formula consacrata.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea