Muzica

#romania #semifinala #eurovizion #eurovizion 2013

Romania a intrat in a doua semifinala a Eurovisionului

Romania a intrat in a doua semifinala a concursului Eurovision, care a fost programata pe data de 16 mai, in Malmo, Suedia. Finala competitei muzicale urmeaza sa aiba loc pe 18 mai, potrivit informatiilor dezvaluite de Televiziunea Romana.

Tragerea la sorti pentru impartirea tarilor participante la cele doua semifinale ale competitiei a avut loc joi, 17 ianuarie, la ora 15.00 (ora Romaniei).

La editia din acest an a concursului Eurovision vor participa 33 de tari, dintre care 16 vor intra in prima semifinala, pe 14 mai, iar restul de 17 tari se vor infrunta in cea de-a doua semifinala, programata pe 16 mai.

Romania a fost inclusa in aceeasi grupa cu Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda, Bulgaria, Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elvetia, Georgia, Grecia si Armenia.

Compozitorii romani, care doresc sa isi inscrie piesele pentru selectia nationala a concursului Eurovision 2013, au la dispozitie inca doua saptamani de inscriere, pana pe data de 3 februarie, urmand ca finala sa aiba loc pe 9 martie.

Sursa foto: az.baku-art.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea