Muzica

#terorist #rolling stones #nominalizari #M.I.A. #premiile NME

Rolling Stones si M.I.A. au primit cele mai multe nominalizari la premiile NME 2013

Trupa Rolling Stones si cantareata M.I.A. figureaza printre artistii cu cele mai multe nominalizari la premiile NME 2013, conform variantei online a prestigioasei publicatii muzicale britanice.

La gala NME programata pentru data de 27 februarie, la Londra, cei de la Rolling Stones concureaza la patru categorii: "Music Moment Of The Year", "Best Book" (The Rolling Stones: 50), "Best Live Band" si "Best Music Film" (The Rolling Stones: Crossfire Hurricane).

"Este foarte bine ca suntem nominalizati. Cand am auzit ca suntem mentionati la patru categorii, am zis 'Mai, sa fie, este foarte dragut'", a declarat pentru NME Mick Jagger, solistul grupului.

Tot patru nominalizari a primit si M.I.A, la categoriile "Best Track", "Best Music Video", "Best Dancefloor Anthem" si "Best Twitter".

Pe lista nominalizatilor la premiile NME 2013 se mai afla Arctic Monkeys, David Bowie, The Maccabees, Biffy Clyro, Kasabian, Blur, Foals, Jake Bugg si Alt J.

Sursa foto: rollingstone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea