Muzica

#rod stewart #top melodii #top melodii rod stewart #melodii rod stewart #piese rod stewart

Rod Stewart: Asculta cele mai bune 5 piese lansate de-a lungul timpului

Rod Stewart este unul dintre cei mai de succes artisti ai ultimelor decenii. O adevarata legenda in viata, Rod Stewart a lansat de-a lungul timpului o multime de melodii nemuritoare. Iata cinci dintre cele mai bune piese ale artistului britanic!

1. Tonight's the Night (Gonna Be Alright)

Piesa "Tonight's the Night" a fost lansata in 1976 si a stat nu mai putin de 8 saptamani pe prima pozitie in topurile muzicale de specialitate din SUA. O melodie de dragoste, seducatoare, "Tonight's the Night" este, cu siguranta, una dintre cele mai senzuale piese din istoria muzicii. Un detaliu interesant este faptul ca varianta de album a melodiei se incheie cu soaptele erotice si gemetele actritei suedeze Britt Ekland, iubita lui Rod Stewart la acea vreme.

2. Maggie May

"Maggie May" (1971) este o alta piesa de succes din repertoriul lui Rod Stewart care a petrecut 5 saptamani pe locul 1 in topurile americane. De altfel, "Maggie May" este hitul care a dat avant carierei solo a lui Rod Stewart. O adevarata capodopera muzicala, "Maggie May" spune povestea unui barbat tanar indragostit de o femeie mai in varsta.

3. Da Ya Think I'm Sexy

Una dintre piesele controversate semnate de Rod Stewart, "Da Ya Think I'm Sexy" (1978) a stat cocotata pe prima pozitie in topurile din SUA timp de 4 saptamani. In pofida faptului ca melodia este, partial, plagiata, "Da Ya Think I'm Sexy" ramane o adevarata reusita disco a unui interpret de muzica rock.

4. All For Love

Colaborarea dintre Rod Stewart, Bryan Adams si Sting, care a dat nastere hitului "All For Love", de pe coloana sonora a filmului american "The Three Musketeers", a intrat in legenda. Piesa lansata in anul 1993 a stat 3 saptamani in fruntea topurilor americane si ramane o melodie apreciata si astazi.


5. Downtown Train

"Downtown Train" a fost un alt number 1 semnat de Rod Stewart. Piesa lansata in 1989 a stat pe prima pozitie in topuri timp de 3 saptamani. Hitul a fost compus de reputatul cantaret si compozitor Tom Waits.



Foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea