Muzica

#festival #rock the city #Rock The City 2013 #surprize de proportii

Rock the City 2013: ce surprize de proportii te asteapta la festival!

Ai chef de o distractie pe care sa o tii minte toate viata? Vino sa dai din cap pe ritmuri nebune de heavy rock in cadrul festivalului Rock the City 2013 pe 27 si 28 iulie la Complexul Romexpo, Bucuresti. Alaturi de capul de afis, trupele Rammstein si Bullet for My Valetine, isi vor face aparitia si trei dintre cele mai apreciate trupe metal ale momentului: Trivium, Enslaved si Spineshank.

Dupa prima aparitie la Bucuresti (Sonisphere 2010), trupa germana tanz-metal a castigat si mai multi fani in Romania, potrivit evenim.ro, asa ca nu este de mirare ca rockerii au ales sa ne viziteze din nou.

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume, Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin mulțime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.


Premiere in Romania

Trupa galeza Bullet For My Valentine este cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume. Ea vine pentru prima data in Romania, urmand sa incante fanii in cea de-a doua seara a festivalului, 28 iulie.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in oraselul Bridgend, din Tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. In prezent, formatia are peste trei milioane de albume vandute si pana sa ajunga la Bucuresti, va lansa un nou album.

Americanii de la Trivium sunt apreciati de fani gratie prestatiilor live electrizante, dar mai ales diferite de ale altor formatii de gen. In 2006, la numai 6 ani de la infiintare, trupa a fost invitata sa cante pe aceeasi scena cu Metallica si Korn.

Nu este de mirare ca prestigioasa revista Metal Hammer i-a acordat trupei titlul de Best Live Band la Metal Hammer Golden God Awards 2006.

Biletele pentru Rock the City 2013 se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro.

Pretul tichetelor variaza intre 143,78 de lei pentru Normal Circle si 479,25 de lei pentru un loc la VIP.

Sursa foto: glogster.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea