Muzica

#bilete concert Rihanna #concert Rihanna Bucuresti #rihanna

Rihanna vine la Bucuresti! Cat costa biletele

Rihanna, “printesa pop/ rhytm & blues”, va sustine primul sau concert in Romania, pe 14 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti, au anuntat organizatorii evenimentului in cadrul unei conferinte de presa. Biletele au inceput sa fie puse in vanzare de astazi de la ora 16:00 si pornesc de la 151 de lei.

Rihanna va prezenta la Bucuresti noul sau album “Anti”, iar din repertoriu nu vor lipsi nici hiturile “Umbrella”, “Rude Boy”, “Four Five”, “Second” si “We Found Love”. 

Mihai Morar, prezentator Radio Zu, a confirmat, in cadrul conferintei de presa, prezenta artistei in Romania si a prefatat si prima editie a unui nou festival, Zutopia Music Festival, care va avea loc tot in Piata Constitutiei, in perioada 15 - 17 august. 

“Astazi este ziua in care practic se confirma prezenta Rihannei in Romania. De astazi stim data exacta a concertului - 14 august, locatia - Piata Constitutiei, si cred ca vizita, concertul celui mai mare artist anuntat pana acum in Romania, in 2016, este o ocazie buna de a pune in practica o idee pe care o avem de ceva vreme, o discutam, acum e ocazia de a organiza prima editie a Zutopia Music Festival, de aceea vorbim despre 15 august, despre Steve Aoki, un DJ fenomen al momentului in lume, unul dintre primii DJ ai planetei, si el va vizita Romania pentru prima oara, iar apoi, pe 17 august, despre concertul SIA, tot in Piata Constitutiei”, a precizat Mihai Morar. 

El a spus ca festivalul nu va fi unul exclusiv de muzica electronica, ci va fi “o sarbatoare a bucuriei, a tuturor genurilor muzicale”. 

In festival vor mai fi prezenti artista daneza de origine romana Fallulah, pe numele adevarat Maria Apetri, o artista din zona indie-pop - OH Land, si artista belgiana Selah Sue, potrivit organizatorilor. 

Valentin Vasiloiu, director executiv Eventim, a anuntat ca pentru evenimentele care vor avea loc in perioada 14 - 17 august in Piata Constitutiei vor exista trei tipuri de bilete - in picioare, in zonele Diamond, Golden si Normal Circle, precum si bilete cu loc pe scaun, in zona tribunelor VIP.

“Ca o noutate pentru acest eveniment, in afara de bilete pe zile vom avea si un abonament disponibil pe fiecare categorie, iar abonamentele sunt la un pret foarte bun, probabil vor fi prima optiune a cumparatorilor”, a precizat Vasiloiu. 

Potrivit acestuia, pentru concertul Rihanna vor exista doua categorii de bilete promotionale, Early Bird 1 si Early Bird 2. Astfel, biletele vor putea fi achizitionate la urmatoarele preturi: Early Bird 1 - 151,20 lei, Early Bird 2 - 172,80 lei, Acces General - 194,40 lei, Golden - 464,40 lei, Diamond - 572,40 lei si Tribune VIP - 648 lei. 

Pentru concertul Steve Aoki preturile sunt: Early Bird 1 - 54 lei, Acces General - 86,4 lei, Golden Circle - 140,4 lei, Diamond Circle - 172,8 lei si Tribune VIP - 270 lei. 

La concertul Sia preturile biletelor sunt: Early Bird 1 - 145,8 lei, Acces General - 172,8 lei, Golden Circle - 270 lei, Diamond Circle - 410,4 lei si Tribune VIP - 486 lei. 

Pentru cei care vor sa mearga si la concertul Rihannei, si la cele din cadrul Zutopia Festival, exista abonamente pe trei zile la preturile: Early Bird 1 - 210,6 lei, Acces General - 270 lei, Golden Circle - 518,4 lei, Diamond Circle - 702 lei si Tribune VIP - 712,8 lei. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea