Muzica

#marea britanie #albume #top #locul 1 #rihanna

Rihanna, numarul unu in topul de albume din Marea Britanie

Rihanna este numarul unu in topul de albume din Marea Britanie. "Loud", albumul lansat de Rihanna in toamna anului trecut, l-a dat jos pe "The Defamation of Strickland Banks", albumul rapperului britanic Plan B.

Rihanna va canta de altfel la gala Brit Awards 2010 . Lista artistilor confirmati pentru Brit Awards ii va mai include pe Cee-Lo, Adele,  Arcade Fire , Mumford & Sons, Take That si Plan B.

Decernarea premiilor Brit Awards 2011 va avea loc pe 15 februarie, la O2 Arena. Gazda evenimentului va fi James Corde, iar trofeele urmeaza sa fie inmanate de Dame vivienne westwood, o legenda a modei.

Premiile Brit Awards au fost decernate pentru prima oara in 1977. Brit Awards recompenseaza in fiecare an cele mai bune performante inregistrate in industria muzicala britanica. Campionul absolut in ceea ce priveste numarul de premii castigate este Robbie Williams (12).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea