Muzica

#rem #collapse into now #album REM

REM: "Ultimul album continea o gramada de indicii ca ne vom desparti"

Fostul solist al formatiei R.E.M. a marturisit ca ultimul album al trupei contine o gramada de indicii care sugerau ca trupa va desparti. crede ca albumul " " a fost un adevarat ramas bun.



Artistul a marturisit ca pana albumului continea indicii ca trupa se va destrama. Pe coperta albumului " Collapse Into Now ", Michael Stipe apare facand mana, si , spune el, acesta ar fost un semn ca urmeaza o despartire.

El a mai precizat ca versurile piesei "All Best" sunt o descriere a viitorului formatiei. Cu toate acestea, Michael Stipe a recunoscut ca faptul ca albumul a primit mai putina atentie decat precedentele si si acesta a fost un serios factor de decizie.

"Suntem foarte mandri de "Collapse Into Now". Era evident despre ce e vorba. Cand a aparut vreodata R.E.M. pe coperta vreunui album? Niciodata. Si eu fac cu mana. Era un ramas bun", a declarat Stipe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea