Muzica

#michael stipe #rem #reuniune REM

REM nu se va mai reuni niciodata

Dupa ce Michael Stipe , fostul solist al formatiei REM , a declarat ca nu are de gand sa inceapa o cariera solo, acesta insista ca nu mai exista nicio sansa ca trupa REM sa se reuneasca vreodata.


In luna septembrie a acestui an, REM a anuntat ca se va destrama, dupa 31 de ani de cariera. Intr-un interviu pentru BBC, Michael Stipe si basistul Mike Mills au confirmat ca nu va mai exista vreo reunire a trupei pentru un turneu.

Intrebat daca trupa se va mai reuni vreodata, Michael Stipe a declarat raspicat: "Nu. Nu se va intampla asta. S-a terminat!".

Stipe a mai marturisit ca nimeni nu este trist in urma despartirii. "Este o senzatie amara, insa este ciudat de eliberatoare", a declarat solistul. "Este ciudat de eliberatoare si ne simtim foarte confortabil asa!", a adaugat Mike Mills.

Cel mai nou material semnat REM este videoclipul piesei "We All Go Back To Where We Belong", ce o are ca protagonista pe actrita Kirsten Dunst.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea