Muzica

# barosanu #proconsul #fani #surprize

Proconsul le pregateste fanilor o surpriza

Proconsul vine cu o surpriza pentru fanii sai! Artistii au reeditat piesa “Barosanu’”, o melodie lansata acum mai bine de 15 ani, dar inca actuala, avand in vedere contextul politic din Romania.

“Barosanu’ a fost al doilea cantec al nostru, dupa piesa ‘De la rusi’, si a facut parte din primele sase cantece lansate in 1999 pe un EP”, a spus Dragos Dinca, chitaristul trupei.

“Am ales sa readucem ‘Barosanu’’ in atentia publicului pentru ca mesajul sau are legatura cu ce se intampla in acest moment in Romania cu clasa politica si asa-zisii ‘afaceristi’. Cand l-am compus, ii aveam in vedere pe cei care se imbogatisera din traficul cu produse aduse din Turcia sau China, dar vazand cum se petrec lucrurile in anul de gratie 2015, ne-am hotarat sa reeditam piesa. Am tot fost intrebati de ce nu mai compunem cantece cu teme sociale, asa ca raspunsul nostru a venit cu acest cantec. Melodia este un pamflet si orice asemanare cu persoane sau personaje reale este pur si simplu intamplatoare! Sau nu...”, a explicat Dragos.

Proconsul pregateste doua melodii, interpretate cu alti doi artisti romani foarte populari, ce vor fi lansate in curand.

Formatia Proconsul a fost infiintata in 1999 si a cunoscut succesul odata cu super hitul “De la rusi”. in 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “Zbor”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi” si 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai indragite piese ale trupei.

Asculta aici piesa Proconsul – “Barosanu'”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea